Shakti - 334. ep. - Harman se naljuti na Somiju, Prito je ošamari!

Indijske Serije

Shakti – 334. ep. – Harman se naljuti na Somiju, Prito je ošamari!

By  | 

Shakti – 334. ep. – Harman se naljuti na Somiju, Prito je ošamari!
Prevod: Maya. Uživajte u ovoj (08.09.2017.) epizodi, veliki pozdrav svim pratiocima! 🙂

Epizoda kreće sa Surbi, koja priča sa Prito preko mobilnog telefona. Surbi se smeška i kaže joj: ,,Spremite se, gđo Prito. Naše neprijateljstvo kreće!” Ona prekine poziv i smeje se zadovoljno. Prito je iznervirana i ljutito baci svoj mobilni telefon na pod. Harak Sing pokuša da je smiri, ali ova je besna i kaže mu šta joj je Surbi rekla.

Ispred svoje kuće, Mahinder pleše radosno i peva. Bebe ga vidi, smeje se i prilazi mu: ,,Eh, sine moj…” Mahinder se smeje i govori joj: ,,Mama, ne možeš da veruješ koliko sam srećan danas! Moja želja se konačno ostvarila! Surbi i Varun su sada žena i muž pred svima, tako da ne treba više da se krijemo i lažemo ljude! Više me ne zanima šta se dešava između Somije i Harmana, ovo mi je dovoljno sasvim!” Nani dolazi tu i gleda ga. Bebe hvali svog sina (Mahindera): ,,Ti si zaslužan za ovo! Bravo!” Surbi dolazi tu sa Varunom i kaže im: ,,Ja sam zaslužna za ovo sama. Malo mi je pomogao tata, doduše, da. Saznala sam da je Prito koristila razne planove i ucenjivala moju sestru (Somiju), tako da reših da i ja malo dramim. Okrenula sam se protiv nje, a deo tog plana ste mi bili vi. Odradila sam ovo uz vašu malu pomoć, eto.” Mahinderov i Bebein osmeh sa lica nestane. Surbi se smeška pobednički i kaže im radosno: ,,Nastavite da igrate i pevate. Izvinite ako vas prekidam u slavlju. Idem ja sada, ćao!” Ona i Varun odu. Oboje se smeju. Mahinder pogleda Bebe i kaže joj: ,,Znam sve, mama. Surbi je ovo uradila za svoju dragu sestricu… za onu Somiju… ali ja sam ipak srećan zbog Surbine sreće i novog života.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uveče, Harman i Somija su u sobi. Somija želi da spava, ali joj Harman kaže: ,,Zahvali mi se za ovo danas, makar.” Somija ga pogleda i pita zašto bi. Harman se smeška i odgovara: ,,Nećeš da mi zahvališ? Stvarno? A ja sam sve ovo uradio za tebe i tvoju sestru. Sada niko ne može da stane više između nas, Somija. Čak i ako opet negde pobegneš, ja ću opet da odem i tražim te. I opet ću te pronaći u koju god zemlju otišla ovoga puta.”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site