Shakti - Bebe planira da otruje Somiju!

Indijske Serije

Shakti (34. ep.) 14.07.2016. – Bebe planira da otruje Somiju!

By  | 

somuShakti – Bebe planira da otruje Somiju!

Epizoda počinje sa Nimminim i Somijinim razgovorom. Nimmi govori d aće sve biti promenjeno nakon sutra. Somija neće spavati sledećeg puta i vezivanje velom će biti gotovo. Ona pita Somiju da da njeno mesto Harmanu. Somija je zagrli i govori da ne može dati njeno mesto nikome. Veruje joj više nego bilo kome drugom.

Harak je srećan i uživa sa porodicom. Somija pita Nimmi da pođe sa njom. Surbi dolazi i veli da će spavati sa Somijom večeras. Nimmi grli ćerke.

Harman se sprema za venčanje. Prito mu stavlja tilak i pita ga da se popne na konja. Harman se penje dok gosti i porodica srećno igraju. Surbi sprema Somiju kao prelepu mladu. Deli joj komplimente o lepoti. Kalsi dolazi tu i pita je da se spremi. Surbi veli da će samo ona spremiti sestru. Kalsi veli da će ona biti sa Somijom. Surbi odlazi. Kalsi je pita da misli kako da sredi muža i govori da oni ne daju ženama da spavaju tokom noći. Somija se pita kako to da reši i misli da joj majka nije rekla ništa o tome. Ona izlazi iz sobe i kaže Nimmi da želi da zna nešto. Mahinder ih čuje. Nimmi je pita da kaže. Somija veli da je Kalsi rekla da joj ona nije ispričala kako da buda sa mužem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  23 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site