Shakti - Bebe planira da otruje Somiju!

Indijske Serije

Shakti (34. ep.) 14.07.2016. – Bebe planira da otruje Somiju!

By  | 

harmanMahnder se smeje i pita Nimmi da joj kaže. Nimmi pita Somiju da ide u sobu. Ova odlazi. Mahinder pita Nimmi da odgovori Somiji i kaže joj da će uskoro biti isterana odatle.

Nimmi se vraća kod Somije i daje joj idol Mata Rani i govori da je niko neće zadirkivati. Njen mladoženja je čeka napolju. Harman dolazi sa svatovima. Somija misli da nije išla ni na jedno venčanje do sada a nije ni videla svatove. Misli da vidi sada. Varun saznaje da je Surbi Somijina sestra i insistira da pleše sa njom. Surbi se složi. Somija pokuša da vidi svatove. Surbi igra sa svatovima. Harman silazi sa konja. Pandit ih pita da pozovu Somijinog oca za ritual. Biđi veli da će ga Nimmi uraditi. Harak veli da neke rituale može sam otac da uradi i pita da li je Mahinder još ljut na njih. Mahinder izlazi i izvinjava se. Veli da mu je poštovanje saluvano zbog njih. Harak je srećan. Mahinder radi ritual. Somija sve posmatra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi vidi Harmana i Somiju kako se gledaju. Kalsi zadirkuje Harmana. Harman odlazi odatle. Jugni pita Biđi gde je Bebe. Bebe dolazi u kućni hram i izvini se Mata Rani. Govori da da Mahinder nije otišao onda bi bili vređani. On ju je pita da uradi ovo inače će on umreti. Ona uzima bočicu otrova i meša je sa surutkom. Misli da će dati otrov Somiji.

Najava: Somija pada. Harman je podigne i radi krugove sa njom. Somijina ruka padne šokirajući sve. Harman je oslovi.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  23 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site