Shakti 341. ep.!Somija reši da proda svoj bubreg, Harman saznaje to i želi da je spreči!

Indijske Serije

Shakti 341. ep.!Somija reši da proda svoj bubreg, Harman saznaje to i želi da je spreči!

By  | 

19.09.2017. – Shakti – Somija reši da proda svoj bubreg, Harman saznaje to i želi da je spreči!

Prevod: Maya.
Uživajte u ovoj (19.09.2017.) epizodi, veliki pozdrav svima na sajtu! 🙂

Epizoda startuje tamo gde se prošla završila. Šano kaže Somiji da ide u bolnicu i proda svoj bubreg za 20 laka. Ona i Ravi joj pokažu oglas u novinama. Šano se smeje zločesto i kaže joj: ,,Ionako, Somija, ti ne možeš ništa da izgubiš. Tvoj život je svakako grozan, ali naš nije. Jedan bubreg manje-više nema veze. Ako voliš Harmana i poštuješ ovu porodicu, učinićeš to malo za nas.” Ravi potvrdi i doda: ,,Onda ćeš biti slobodna iz ovog zatvora i od Harmana, a mi svi od tebe. Odluka je na tebi.” Somija je neodlučna. Ravi: ,,Šta se razmišljaš? Reši hoćeš li ili ne!” One izađu iz sobe. Somija gleda u novine i ne zna šta da radi. Ona konačno reši da ode u bolnicu i proda svoj bubreg.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi priča sa Varunom. Ona ulazi u njegovu sobu sa čajem. Varun se smeška i pokušava da bude romantičan sa njom. Surbi napravi ozbiljnu facu i pita ga: ,,Varune… šta se desilo tog dana? Šta je bilo na mom i tvom (našem) venčanju, što je nateralo Harmana da promeni svoje ponašanje?” Varun se zabrine, osmeh mu sa lica nestade i on zaćuti. Surbi ga gleda, čekajući odgovor. Napeta je. Varun je gleda takođe napeto i govori u sebi: ,,Surbi neće da odustane dok ne sazna celu istinu. Pre nego što joj ujna (Prito) ili neko drugi to kaže, bolje da joj kažem istinu.

Ako joj ne kažem sada, ona će biti ljuta na mene i napustiće me, a to nikako ne smem da dopustim da se desi.” Surbi ga pogleda i pita: ,,Varune? Reci mi. Nemoj da ćutiš više.” Varun krene: ,,Surbi… tog dana smo ujna i ja pratili Harmana i snajku (Somiju). Oni su se vraćali iz neke prodavnice i kada su išli ka automobilu, grupa nekih transrodnih osoba im je prišla. Ujna je htela da zna više o tome i onda mi je rekla da se vratim kući, a ona će više da istraži sama. Kada su im transrodne osobe prišle i probaju da pričaju sa Harmanom, on je brzo ušao u auto zajapuren i pobegao odatle sa Somijom. Dalje šta je bilo, stvarno ne znam. Ujna mi nije rekla ništa više, ja sam se tada vratio kući.” Prikazano nam je sećanje – [ Grupa transrodnih osoba idu ka Harmanu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site