Shakti 358. ep.,Harak dolazi kući pijan, Somija reši da posti za Harmana!

Indijske Serije

Shakti 358. ep.,Harak dolazi kući pijan, Somija reši da posti za Harmana!

By  | 

Shakti – 25.10.2017. – Harak dolazi kući pijan, Somija reši da posti za Harmana!

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće u Harak Singovoj kući. Prito prilazi svom mužu utučeno i sporo skroz: ,,Harak Sing… Sutra je ‘Karvachauth’ (praznik gde žene poste za muževe i obrnuto). Ako ne ispuniš svoje obećanje dotad, ja neću ništa jesti niti piti. Sve dok se Harman ne vrati, neću ništa da jedem ni pijem.”
Harak Sing je pogleda zabrinuto. Šano čuje to i pita je šta to govori. Prito priča tužno i slomljenog srca: ,,Moj sin se oženio… ali sa transrodnom osobom. Zato ću ja da postim i molim se Boginji da mi vrati mog sina. Žaliću Joj se jer mi je dala tu nepotpunu snaju! Žaliću Joj se jer mi je uništila život. Možda me onda.. možda me konačno Boginja čuje i usliši mi molitve. Ko zna…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šano se smeška zločesto. Harak Sing je uznemiren i tužan. Bez reči je ostao. On ustane i ode odatle. Prito je sva skrhana bolom. Seća se svega… Ona se priseća kad ju je Harman napustio i pridružio se društvu transrodnica.

Rani pita Ćameli hoće li Somija da posti. Ćameli odgovara da ne zna, ali misli da hoće. Rani se složi, misli isto. Karina dođe tu i krene sa zadirkivanjem: ,,Da posti? Šta postiže time? Ona je već zarobila Harmana. Njena svekrva, Prito, živa je ali joj neće dati “sargi” (o indijskim običajima, hrani… možete naći više u delu našeg sajta gde piše ,,Zemlje orijenta” – prim. prev.).”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site