Shakti 371. ep.,Harak je uhapšen zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti 371. ep.,Harak je uhapšen zbog Harmana!

By  | 

Shakti 371. ep.,Harak je uhapšen zbog Harmana!( 13.11.2017.)
Harman kaže da neko uskoro dolazi.Inspektor dolazi i kaže da žele da provere Harakov auto.Oni proveravaju i nalaze nešto.Rani kaže Saji dfa je juče posetila Surbi i rekla joj da peroveri da li je sve drama.Prito je uverava da su još ljudi umešani u tu dramu.Saja kaže da se nada da će Harman uskoro odvesti Somiju.Somija joj kaže da bi bila srećna sa Harmanom da joj je dozvolila da ode.Saya joj objašnjava da bi u tom slučaju Guru ma i ostale kinare uradile sve da oni nemaju miran život, a da ona želi da žive srećan i miran život.Somija pita kada će se sve to završiti.Saja kaže da će biti uskoro i blagoslovi je.

Inspektor pokazuje Haraku bocu vina i pita šta je to.On traži od policije da oduzmu sve.Harak kaže da je to nečija zavera.Inspektor mu kaže da mora da krene sa njim.Harak se složi da krene, iako kaže da ništa nije uradio.Harak kaže inspektoru da će krenuti, ali se boji za Mohininu bezbednost i pita ga da ostavi sa njom 2 policajca, samo u tom slučaju će poći sa njima.

Harman pita inspektora da li će to učiniti.Inspektor kaže da je u obavezi da štiti ljude.On stavlja Haraku lisice i kaže policajcima da ostanu sa Mohini.Viren pita Harmana zašto je to uradio.Prito kaže da je ispravno postupio.Harman nudi Mohini veliki novac da se spakuje i da ih napusti.Mohini se žali policiji.Policija mu kaže da ne uzima zakon u svoje ruke.
KLIKNITE OVDE DA OSTAVITE KOMENTAR
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!