Shakti 371. ep.,Harak je uhapšen zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti 371. ep.,Harak je uhapšen zbog Harmana!

By  | 

Harman pita da li će ga oni učiti zakonu i želi da ih tuče, ali ga smiruje Prito.Mohini se smeje.Prito kaže Varanu i Surbhi da idu jer je sad sa njom Harman.

Harman zove Somiju i objašnjava joj zašto je poslao Haraka u zatvor.Prito donosi hranu Mohini.Mohini joj kaže da je njena porodica zabavna i da niko ne zna da je ona ( Prito) za sve odgovorna i glavna.Prito kaže da su ona i Harak na sve spremni da vrate svog sina iz ruke kinara.Mohini joj kaže da joj ona daje novac, a i sprema joj ukusnu hranu.Prito odlazi.

Surbi kaže Nani da je Prito iskrena i neutešna.Varun razmišlja da je Surbi pala u Pritinu zamku i da joj treba dati nagradu za lažne suze.Somija odlazi u policijsku stanicu i pozdravlja Harak Singa.Donela mu je hranu.Harak kaže da mu je ona uništila porodicu.Somija mu kaže da greši sa Prito i da ih Harman oboje voli.Harak kaže da ga je Harman poslao u zatvor i pita kakva je to ljubav.Harak kaže inspektoru da ne dozvoli niko iz njegove kuće da ga poseti i želi da kaže da je Somija kinar, ali se zaustavi.Somija gleda.
Gledaćete:Somija dolazi u Mahinderovu kuću sa kinarima i traži žitarice.Susedi mu kažu da im da.Mahinder joj pruža žitarice, ali ga neko informiše da mu je dozvola istekla zbog prerušenog kinara.Mahinder gleda u Somiju.
KLIKNITE OVDE DA OSTAVITE KOMENTAR

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!