Shakti 378 ep.,Harman se vraća kući!

Indijske Serije

Shakti 378 ep.,Harman se vraća kući!

By  | 

Shakti 378 ep.,Harman se vraća kući!( 22.11.2017.)
Harman poseti Somiju I kaže joj da oseća mir kad je vidi.Guru ma dolazi sa ostalima I kaže mu da ne brine za svoju majku, ona plesačica može da je otruje dok je on tu.Somija mu kaže da ide.Saya kaže Somiji da ona ispunjava svoj poslednji uslov, da Harman može da se spakuje I da krene kući, jer je sad I potreban Prito, kad završe poslednji izaz.Somija se složi.Harman se seća kako je Mohini želela da mu izbaci majku I složi se.Somija ga grli.Harman kaže da će je stalno posećivati.Guru ma zove Prito I kaže da joj se sin vraća.

Prito odlazi I kaže Haraku da se Harman vraća.Mohini im čestita na srećnom kraju, podseća ih da je sve činila zbog novca.Prito kaže da je spremna da joj da ceo svoj život I da je njen posao bio neprocenljiv.
Bebe pita da li je Prito zvala.Mahinder kaže da je njen život sada uništen.Surbi se složi I kaže da se oseća loše zbog nje.Varun razmišlja da je sve to drama.Rani zove Surbi I obaveštava je da je Harman otišao kući.Proito se pretvara I kaže da će njen sin doći.Harak je zadirkuje, kaže da će doći I ponovo otići.Harman dolazi I kaže da on ostaje.Karena I Ravena zadirkuju Somiju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!