Shakti 379. ep.,Harman shvata da su Prito i Harak glumili!

Indijske Serije

Shakti 379. ep.,Harman shvata da su Prito i Harak glumili!

By  | 

Shakti 379. ep.,Harman shvata da su Prito i Harak glumili!( 23.11.2017.)
Harak grli Prito, kaže Mohini da donese slatkiše.Prito mu kaže da je zaboravio da je sve igra i zavoleo Mohini.On joj govori da voli samo nju.Oni se grle i igraju.Harman i ostali su u autu.Happy Sing zove Harmana i pita ga da donese Gangajal od svoje kuće, jer je on zaboravio.Harman se vraća kući i vidi kako Harak i Prito srećni igraju.On je šokiran, ali i oni kad njega vide.

Harak počinje da se pretvara i kaže Prito da ga ne zavodi, jer je sada Mohini njegov životni partner.Mohini kaže da ta žena pored nje nema nikakve šanse.Viren, Ravi i Shano takodje dolaze tu.Harman stavlja Pritinu ruku na svojoj glavi i traži joj da mu se zakune da ono što je video bila je laž.Prito ćuti i kaže da može da mu objasni.Harman kaže da je dobio odgovor, izdala je svog vlastitog sina.Ljut je na nju.Harak krivi kinare zbog Harmanovih reči.Harman mu objašnjava da su ti ljudi bar humani, a oni da nemaju ni malo humanosti u sebi.Kaže im da su uvek igrali igre da ga odvoje od Somije i da je on to uvek ignorisao.Prikazan je flešbek kako ga Prito emotivno ucenjuje i skače u reku.Kraj flešbeka.Harman kaže da je mislio da će oni shvatiti koliko mu Somija znači i da je želeo da je dovede tu, ali kada mogu tako nešto uraditi svom sinu, ne može ni da zamisli šta mogu učiniti Somiji.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!