Shakti 380. ep.,Mohini smišlja nov plan!

Indijske Serije

Shakti 380. ep.,Mohini smišlja nov plan!

By  | 

Shakti 380. ep.,Mohini smišlja nov plan!(24.11.2017.)
Harman govori Varunu da odlazi u svet kinara zauvek.Prito kaže Da je njena majčinska ljubav sebična I da je sve uradila zbog njegovog boljitka.Harman kaže da je sve to uradila zbog svoje tvrdoglavosti.On kaže da se igrala sa njegovim emocijama.On kaže da je platio veliku cenu što je njen sin.Svi su tužni.
Mahinder traži Varuna.Bebe kaže da su otišli kod Prito I da će Surbi upaliti svoju kuću, da bi donela svetlost u Somijinoj.Shanoo kaže Virenu da ne veruje da je Prito mogla tako nešto da uradi.Surbi kaže da je Prito pogrešila.

Harman odlazi u kuću kinara I kaže Somiji kako ga je Prito izdala.Govori joj sve što je video…Somija je u šoku.Harman kaže da je sve bila laž, Pritin skok u reku, Mohinin dolazak iu Harakovu kuću, Pritina slomljena noga…sve je bila gluma.Somija mu kaže da je možda sve pogrešno shvatio.Harman joj kaže da je Prito ćutala kad je tražio od nje da se zakune.On objašnjava Somiji da ga je lagala I da se zbog toga distancirao sa njom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!