Shakti 382. ep.,Prito je slomljena zbog Harmanovog odlaska!

Indijske Serije

Shakti 382. ep.,Prito je slomljena zbog Harmanovog odlaska!

By  | 

Shakti 382. ep.,Prito je slomljena zbog Harmanovog odlaska!( 28.11.2017.)
Epizoda počinje kako Mohini servira čaj Haraku.Prito isteruje iz kuće Ravi i Balwindera, a zatim i Shanoo i Virana.Viran je ubedjuje da će se Harman vratiti.Prito kaže da ako Harman ne može da živi u njenoj kući, niko tu živeti neće, kaže da će ostati sama.Prito kaže i Mohini da ode i kaže joj da ona ne može uraditi njen posao.Mohini joj kaže ljutito da će se Harman vratiti.Prito joj kaže da ide.

Mohini kaže da je došla njenom ( Pritinom ) željom, a otići će kad ona želi.Prito želi da je ošamari.Harak je zaustavlja i pita je u čemu je Mohinina greška.Mohini kaže da ona napada ljude po kući i da će ona otići kad vidi da je u kući sve u redu.Prito kaže da joj je sin otišao iz kuće i pita za koga da bude dobra.Harak je takodje slomljen.Mohini se smeje i razmišlja da mora pažljivo da smisli plan.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!