Shakti 383. ep.,Harak Sing upada u Mohininu zamku i izbaca Prito napolje!

Indijske Serije

Shakti 383. ep.,Harak Sing upada u Mohininu zamku i izbaca Prito napolje!

By  | 

Shakti 383. ep.,Harak Sing upada u Mohininu zamku i izbaca Prito napolje!(29.11.2017.)
Prito optužuje Mohini za njihovu bol i kaže joj da napusti njenu kuću.Harak joj kaže da se smiri.Mohini joj kaže da ode i da se očešlja, a ona će smisliti kako da vrati Harmana.Dok Prito pokuša da je izbaci iz kuće, Harak gura Prito iz kuće.On joj kaže da oni duguju Mohini i da dok joj se ne izvine, ova vrata su za nju zatvorena.Svi su šokirani.Harman kaže Somiji da ne može da zaboravi šta mu je Prito učinila.Viren pita Haraka zašto se sada pretvaraju.Harak kaže da je ozbiljan i da se ne pretvara, dok se ne izvini Mohini neće ući.Ravi pita Prito da li se pretvaraju..Prito kaže ne.

Ravi kaže ocu da je ošamario njenu majku zbog plesačice.Harak joj kaže da ćuti i da ne naziva Mohini plesačicom.Ravi kaže Prito da udje unutra.Harak kaže da neće da čuje ništa protiv Mohini.Mohini kaže da je Prito čvrsto držala za ruku i da oseća bol.Harak kaže Virenu da donese mast za ublažavanje bolova.Prito je šokirana.U sobi Harak stavlja mast na Mohininu ruku.Viran mu kaže da te stvari ne priliče njegovim godinama.Harak viče na njega.Čintu dolazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!