Shakti 384. ep.,Surbi spreči Varuna da pomogne Prito!

Indijske Serije

Shakti 384. ep.,Surbi spreči Varuna da pomogne Prito!

By  | 

Shakti 384. ep.,Surbi spreči Varuna da pomogne Prito!( 30.11.2017.)
Harak otvara mlekaru I kaže da neće mleko danas.On šalje leteći poljubac Mohini I ona mu vraća.Harak kaže da ide da joj donese jalebi.Mohini zatvara vrata ispred Pritinog lica I kaže da će tu istruneti.Varun kaže da će joj on otvoriti.Shano kaže da je to gluma Prito I Harak Singa.Ravi kaže Balwinderu da je majka bila cele noći napolju I da to nije gluma.Balwinder kaže da kad mogu od Harmana da naprave budalu, mogu I od njih takodje.Balwinder je pita gde da idu ako ih Harak izbaci.Ravi kaže da će vratiti svoju majku.Ravi želi da joj otvori vrata, ali je Mohini upozori da svako ko otvori vrata biće izbačen napolje.

Ravi otvara I zabrinuta je kad ne vidi Prito, trčeći odlazi da je traži.Harman se budi.Rani kaže das u ga dovele unutra I nagoveštava da je baš težak.Saya mu predlaže da pozove Prito ili je poseti.Raviulazi u kuću I kaže Shanoo I Virenu da Prito nije ispred I pita Varuna da zove policiju.Harak I Mohini dolaze tu I jedu jalebi I kažu da imaju važno obaveštenje.Kaže da sumnja da će oni zvati Harmana I pita ih da stave telephone na stolu.Ravi kaže da joj je majka otišla.Svi stavljaju telephone na stolu.Mohini kaže da niko ne može da ide protiv Harak Singa.
Nastavak na skedećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!