Shakti 385. ep.,Guru Ma je razotkrivena, Saya oslobadja Harmana i Somiju od testa!

Indijske Serije

Shakti 385. ep.,Guru Ma je razotkrivena, Saya oslobadja Harmana i Somiju od testa!

By  | 

Shakti 385. ep.,Guru Ma je razotkrivena, Saya oslobadja Harmana i Somiju od testa!(1.12.2017.)
Mohini se pretvara pred Harakom da ju je Ravi držala jako za ruku I skoro joj polomila, te da je terala da ode.Ravi kaže ocu da pleasačica laže.Harak šamara Ravi I kaže da ako je još neko nazove plesačicom izbaciće ga iz kuće.Viran kaže Shanoo da ovo nije gluma I pita gde je Prito.Shanoo mu kaže da misli na njih, da li treba da traže Prito ili da je ostave.

Somija odlazi po nek.Surbi dolazi da razgovara sa Ravi.Harak daje Mohii Pritinu garderobu.Shanoo I Ravi dolaze tu.Harak im kaže da donesu I svoju odeću I da će Mohini uzeti sve što joj se svidja.Surbi govori Rani da budu oprezni sa Prito I da možda I sada glumi.Somija dolazi I pita o čemu se radi, a Surbi smišlja izgovor.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!