Shakti 386. ep.,Somija je šokirana kad sazna istinu o Prito!

Indijske Serije

Shakti 386. ep.,Somija je šokirana kad sazna istinu o Prito!

By  | 

Shakti 386. ep.,Somija je šokirana kad sazna istinu o Prito!( 04.12.2017.)
Harman kaže Ćameli da neće ići nigde, ostaće tu sa njima.On se brine za Somiju koju bole stopala.Varun oseća nemir I kaže Surbi da je Prito došla u njihovu kuću da traži pomoć, a oni joj nisu pomogli.Surbi mu govori priču za decu o tigru i kaže mu da je Pritina priča takva.Harman vidi Pritinu sliku i razmišlja da ni jedna majka nije kao ona,pita se zašto je to uradila.Somija ga čuje i oseća njegovu bol.Sledećeg jutra Somija zove Prito.Viran vidi da mu tel.zvoni i razmišlja da se ne sme javiti na sopstveni telefon.

Shanoo dolazi i kaže mu da se ne javlja.Oni vide kako Mohini radi arti u Pritinoj haljini.Harak viče na Mohini mislići da je Prito i pita je zašto se vratila.Mohini se okreće i šokira sve.Mohini kaže Haraku da je mislila da obuče Pritinu haljinu kako bih je gledao ceo dan.Somija zove sve ukućane i pita se zašto se niko ne javlja.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!