Shakti 387. ep.,Somija traga za Prito i kaže to Harmanu!

Indijske Serije

Shakti 387. ep.,Somija traga za Prito i kaže to Harmanu!

By  | 

Shakti – 5.12.2017. – Somija traga za Prito i kaže to Harmanu!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda startuje sa Somijom, koja ulazi u Harak Singovu palatu. Ona se raspituje gde je Prito. Ona prilazi Haraku i pita ga, a ovaj govori da ne zna ni ne gledajući je. Mohini govori Somiji da napusti sada kuću. Somija je odlučna i izjavi da će naći svekrvu (Prito) i vratiti je kući. Mohini pobesni i želi da je gurne, ali tada Čintu stane i zaustavi je: ,,Ne! S kojim pravom ti guraš moju ujnu Somiju?! Ne smeš. Ne volim da pričam sa zlim ljudima, inače bih te isprebijao do sada!”
On je besan i preti joj. Mohini je iziritirana i krene da ga ošamari, ali Somija stavi Čintua iza sebe i vikne: ,,Dosta!”

Somija uperi prst u Mohini i posmatra je besno. Svi to gledaju. Ukućani sede za trpezarijskim stolom, a Harak Sing na sofi pored. Harak Sing kaže Mohini da ide sa njim u sobu i da budu malo romantični, neka pusti njih. Mohini se okrene i besno ode u sobu. Somija zagrli Čintua i pita ga zašto njegov deka (Harak Sing) radi to. Čintu joj sve ispriča. Prikazano nam je sećanje – [ Prito: ,,Ti nam nisi pomogla! Šta ćeš ti više u ovoj kući, Mohini? Hajde sada, idi napolje!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!