Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Tokom noći, Ravi prilazi svojoj majci (Prito) i predloži joj da se izvini Mohini i da se vrati u kuću. Prito odbija to, jer ima ponos, te ode odatle.
Ona hoda ulicama sama. Ona moli Varuna za pomoć, ali ga Surbi spreči da joj pomogne. Surbi mrzi Prito i više joj ne veruje ni trunku. Ona misli da je to sve ponovo njena gluma i zavera.
Prito je sama. Somija saznaje sve, veruje Prito i reši da bude uz nju. Iako se Harman i Surbi vidno protive tome i svađaju sa njom, Somija odlazi u potragu za Prito. Reši da bude dobra snaja.

U hramu, Somija oseti njeno prisustvo. Ona prati neku ženu sa velom preko lica. Kad se žena okrene, veo joj spade sa lica i otkrije je – to jeste Prito! Somija prilazi Prito i spreči je da ode. Harman stiže tu i tera je da bira između muža i svekrve. Somija ga natera da se zakune da ne mari za Prito nimalo. Harman ne može da se zakune lažno, te samo ljutito odšeta odatle. Surbi, Varun i Nani (Biđi) gledaju sve to sa strane. Somija ubedi Prito da dođe u njenu kuću. Na kraju, Prito pristaje i ulazi u kuću transrodnica. Harman je zamoli da ode iz njihovih života na šta Prito i pristane, ali je Somija onda vidi i vrati nazad.
Surbi i Varun ulaze onda u Harak Singovu palatu. Surbi se smeje i izaziva Harak Singa. Ona ga provocira i ispriča mu kako mu sada i sin (Harman) i žena (Prito) žive u kući transrodnih osoba. Oni odlaze iz kuće. Harak je besan.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site