Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Somija planira da spoji Prito i Harmana. Ona zna da Harman puno pati za Prito – majka mu je pored svih grešaka koje je počinila. To će tako uvek i biti. Uvek.
Somija dolazi u Harak Singovu palatu i kaže mu odlučno da će vratiti Prito u njegovu kuću sa ugledom koji je imala i pre. Harak je želi ošamariti, ali Prito stiže tu i spreči ga. Oni se suoče. Harman mu preti da to nikad ne proba više. On odlazi iz kuće sa Somijom.
Svi se fino ponašaju prema Prito i oprostili su joj. Karina i Ravina jedine misle i dalje da se Prito sve vreme samo folira.

Prito kuva u kući. Svi žele da jedu osim Harmana. Harak vidi Harmana zabrinutog i rastuži se. Mohini želi da Harak i Harman budu zauvek razdvojeni, kao i Harman i Prito. Ona mrzi Somiju.
Somija pokušava uporno da spoji Harmana i Prito.

Iz prethodne epizode (12.12.2017.):
Somija vidi da je Prito hladna i zabrine se za nju. Somija je hrani. Prito zaplače od sreće i pomazi je po licu. Somija joj govori: ,,Vi ste dobra osoba. Samo… ja sam kriva. Moja je greška što sam transrodna…”
Prito je spreči da kaže išta više i shvata svoju grešku. Prito zagrli Somiju, pomazi je po licu i konačno je prihvati za svoju snaju!
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site