Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Prito shvata da je kriva od početka – Somija je snaja kakvu bi poželeli svi. U snu, Somija je uzme za ruku i nehotice joj kaže: ,,Mama… Mama.”
Prito se razneži i emotivna je. Ona zagrli Somiju.
Harak Sing i Mohini su špijunirali Harmana. Harak Sing kaže Varunu da razglasi svima u selu da Prito i Harman žive u kući transrodnih osoba. Varun je zapanjen.
Šta sledi sada? Pratite ovu epizodu i znaćete! 🙂

Prevod: Maya. 😉

Današnja epizoda ove serije počinje tamo gde se prošla završila.Somija je uplašena i krije se od siledžija. Komšije i Harman prilaze Prito i ubeđuju je da ode iz kuće transrodnica (kinara). Prito kreće ka automobilu da sedne. Somija dotrčava tu i spreči je: ,,Ne, svekrvo! Stanite!”

Prito se okrene. Svi gledaju. Harman je besan. Somija izjavi: ,,Svekrva ne ide nikuda. Ona neće ići nikuda sve dok joj se gospodin Harak Sing ne izvini i ne izbaci tu Mohini iz svoje kuće!”
Seljani pitaju začuđeno: ,,Ali… zašto ti želiš da tvoja svekrva boravi u kući kod transrodnih osoba?”
Somija izjavi: ,,I moj muž, gospodin Harman, boravi tu. Pa… zašto onda ne bi i Prito?”
Seljani su zbunjeni i krenu da ih ispituju. Oni su veoma znatiželjni. Prito ih prekine i vikne: ,,Dosta. Ovo je stvar moje porodice i vi ne treba da se mešate u to!”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site