Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Harak Sing je gleda. Zajedno sa ostalim seljanima, on se okrene i otide odatle.
Harman prilazi Somiji i obrati joj se: ,,Što nam radiš ovo, Somija? Pa… ti… objasni mi! Zašto si sprečila Prito da ode? Želim da živimo mirno naš život odsad, bez ikakvih problema više, ali ti… ti nam stalno to kvariš, Somija!”

Somija: ,,Ne. Ne znam kako će se svekar (Harak Sing) ponašati u kući prema svekrvi (Prito). Ne smem da rizikujem. Ko zna tek kako će se ponašati Mohini… Ne, ne. Ovako je najbolje zasad. Sve će se rešiti ubrzo. Obećavam to.”

Harman je gleda i ćuti. Somija ga pita hoće li poći sada sa svojom majkom (Prito) i da li joj je oprostio. Harman pogleda Prito i ode odatle, bez ijedne jedine reči. Somija uzme Prito za ruku: ,,Ne brinite, svekrvo. Sve će biti u redu. Obećavam Vam. Hajdemo unutra sada.”
Prito pođe za njom.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site