Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Varun priznaje: ,,Izvini, Surbi, dobro. Da. Išao sam u kuću kod ujaka (Harak Sing) da vratim ujnu (Prito) kući. Ja samo želim da ih spojim. Nisam zao više. Nemoj da sumnjaš u mene, molim te. Nisam zao!”
Surbi: ,,Dobar si. Zato uradi neku dobru stvar. Nemoj da postaješ stari, zli Varun. Molim te. To onda neće biti dobro za našu vezu. Da li ti je to jasno?”

Varun se iznervira i ljutito izjavi: ,,Surbi, dosta! Kako mi se to obraćaš? Stalno me ispituješ, pretiš mi i vičeš na mene! Pa, da li sam ti ja sluga?”
Surbi gleda i ćuti. Varun izjavi: ,,Ja sam ti muž, a ne lični sluga!”
Surbi ga iskulira i izađe iz sobe.

Mohini je besna, jer joj je plan propao. Ona razmišlja da otruje Somiju i ubije je, pa odustane od te ideje. Harak Sing stiže tu i govori joj sve: ,,Jao.. Sve je lepo išlo po planu. Prito je trebalo da dođe ovde, ali tada se ona Somija umešala i sprečila ju je! Ta Somija… ta… ta transrodnica jedna bedna! Kriva je za sve! Ona nam je uništila živote! Ubiće nas na kraju sve!”
Mohini je besna takođe. Iznervirana je.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site