Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

Prito je gleda i nastavlja: ,,Ne pretvaram se. Ovo je sada istina. Somija je moja snaja. Sada kada se setim svega, ja… ja grdim sebe zbog svih svojih grešaka. Puno se kajem. Dobila sam priliku da ispravim svoju grešku i pre, ali je nisam nikada shvatila. Danas sam to shvatila. Videla sam njenu posebnost… njenu dobrotu, nevino i čisto srce. Izvini… U odnosu na Somiju, ja sam veoma mala i bedna. Izvinite svi vi… Molim vas… ako možete, oprostite mi svi. Sve sam vas uvek puno mrzela i vređala. Oprostite mi…”

Svi gledaju. Somija joj uhvati ruke, plače od sreće i govori joj: ,,Ne, ne. Nemojte se izvinjavati. Ja sam ta… Ja ću uvek biti mala pred Vama. Vi ste mi uzor.”
Prito je zagrli i ponovo se izvini. Somija se razneži i zaplače kad vidi njenu veliku majčinsku ljubav.

Varun ljutito ulazi u Harak Singovu palatu i seća se svega što se desilo. On kaže svom ujki besno: ,,Kako me nervira Surbi, ujače! Stalno me ispituje… počela je da se meša u ovo. Istražuje me uporno!”
Harak Sing mu onda predloži da ide i urazumi svoju ženu (Surbi) pričom. Mohini gleda sve to i misli: ,,Moram da držim Harak Singa uz sebe. On je moja zamka i biće uvek! Ne sme da sluša nikog drugog, osim mene.”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site