Shakti 404. ep.,Prito izjavi da je Somijina majka i bori se za njena prava!

Indijske Serije

Shakti 404. ep.,Prito izjavi da je Somijina majka i bori se za njena prava!

By  | 

28.12.2017. – Shakti – Prito izjavi da je Somijina majka i bori se za njena prava!

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda počinje sa Malikom, koja grli uplakanu Somiju i govori joj da shvata njen bol. Moli je da zaboravi na prošlost i nastavi dalje. Nani grli Somiju i govori joj: ,,Moraš da ideš dalje, Somu, draga moja… Moraš da zaboraviš na sve to i da ideš u životu dalje. Nimi se borila ceo svoj život za tebe. Želela ti je da imaš sreću i dobru porodicu. Prito će ti biti kao majka. Promenila se i zna svoju grešku. Zaboravi to, molim te.”

Mohini viče na Šano što joj je dala mleko. Harak Sing dolazi i predloži joj da pije to mleko zarad svog i bebinog zdravlja. Mohini je besna, ali ćuti i prihvata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani kaže da mora da ide, Surbi ne sme da sazna istinu – biće onda problem. Ona ide kući. Malika se pozdravi sa Somijom, zagrli je, briše suze i ode kući. Harman ulazi u sobu i gleda Somiju. On ćuti, a onda je konačno upita da li je dobro. Somija ćuti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site