Shakti 405. ep.,Harman i Prito žele svima da kažu istinu o Somijinom identitetu, Harak ih ucenjuje!

Indijske Serije

Shakti 405. ep.,Harman i Prito žele svima da kažu istinu o Somijinom identitetu, Harak ih ucenjuje!

By  | 

29.12.2017. – Shakti – Harman i Prito žele svima da kažu istinu o Somijinom identitetu, Harak ih ucenjuje!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Surbi, koja odbija da oprosti Prito i naziva je zmijom. Somija pobesni i ošamari je. Ona viče na Surbi: ,,Sestro, kako te nije sramota da govoriš to? Zar nas je majka učila da se ponašamo tako? Hoćeš li da ubiješ moju drugu majku (Prito) tim ponašanjem? Hoćeš li to, Surbi?!”
Somija se okrene ka Prito i oprašta joj: ,,Da je na Vašem mestu bila neka druga osoba… ne bih to nikada oprostila. Ali Vi nosite bitno mesto u mom životu… Vi ste Harmanova majka i sada ste postali moja majka. Više neće biti mržnje i besa između nas. Sve će da bude dobro odsad. Treba samo da zaboravimo prošlost zauvek.”

Prito je grli.
Surbi je besna na Somiju i odlazi odatle bez reči.

Mahinder komentariše da bi bilo lepo da Prito umre od Surbinog besa. Nani (Biđi) se zabrine i kaže im da su i oni krivi za Niminu smrt. Ona se moli Boginji i nada da će Somija oprostiti Prito i prihvatiti je kao svoju majku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!