Shakti 406. ep.,Somija saznaje da Prito želi reći svima za istinu o njenom identitetu!

Indijske Serije

Shakti 406. ep.,Somija saznaje da Prito želi reći svima za istinu o njenom identitetu!

By  | 

2.1.2018. – Shakti – Somija saznaje da Prito želi reći svima za istinu o njenom identitetu!

Prevod: Maya. 🙂

– U prošloj epizodi:
Somija i Harman dolaze u kuću biznismena Dipa (iz serije “Ishq Mein Marjawan” / IMM – prim. prev.) i slave Novu godinu. Uz ostale, oni plešu i pevaju uz muziku. Somija pomaže Arohi (glavna glumica serije IMM – prim. prev.) da istera pravdu. Mohini je takođe tu i pomaže zloći Tari. Radi sve protiv Arohi. Tara ubija nekog čoveka i podmetne nož Arohi. Policajci vide Arohi u sobi sa nožem i hapse je. Arohi beži iz zatvora i reši da se bori za pravdu.

Somija planira da razotkrije Mohini i izbaci je iz kuće. Prito obeća da će zameniti Nimi i biti Somijina majka. Somija joj oprašta. Surbi vređa Prito, te je Somija ošamari. Surbi i Somija se potom zagrle i pomire – sestre se svađaju… ali ne zadugo, nikada.
Harman je ljut na Prito i traži od nje da mu dokaže da se promenila. Prito je spremna na sve. Harman joj onda kaže: ,,Sutra, na tvoj rođendan… Reci svima da je tvoja snaja i moja žena (Somija) transrodna osoba/’kinnar’. Reci to.”
Prito prihvata – hoće.
Šta će biti sada?

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!