Shakti 407. ep.,Somija i Harman žele da maksimalno usreće Prito!

Indijske Serije

Shakti 407. ep.,Somija i Harman žele da maksimalno usreće Prito!

By  | 

Shakti – 3.1.2017. – Somija i Harman žele da maksimalno usreće Prito!

Prevod: Maya. 🙂

– U jučerašnjoj epizodi:
Harman i Prito su rešili da kažu svima istinu o Somijinom identitetu. Spremni su. Somija saznaje za to i plače od sreće. Uzbuđena je. Prito joj kaže: ,,Sutra je moj rođendan. Tada ćeš ti dobiti nov život. Imaćeš sreću i mir, Somija. Obećavam ti to.”
Somija je zagrli i razneži se. Nani je srećna i kaže Maliki da su uspele.

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda počinje sa Harmanom, koji dolazi do Virena i Šano i pita ih da mu pomognu u pripremanju velike rođendanske zabave Prito. Viren želi da pomogne, ali se Šano seti Mohininih reči i kaže Harmanu: ,,Harmane, žao mi je… Mi… nećemo moći da ti pomognemo ipak. Ako za to sazna Harak Sing… on će nas izbaciti iz kuće. Zato, ne smemo.”
Harman traži pomoć od Ravi i Balvindera. Oni isto odbijaju. Ravi se odrekla Prito i priča loše o njoj. Harman viče na nju zar je tako nezahvalna. On ode odatle tužno.

Somija mu prilazi i priča sa njim o rođendanskoj zabavi. Ima divan plan. Ispriča mu sve… Harman se nasmeje i pohvali njenu ideju – sviđa mu se. Oni se zagrle. Gledaju se… U pozadini je muzika…. Harman je hvali da je i pametna i lepa u isto vreme.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!