Shakti 408. ep.,Prito prihvata da se razvede od Harak Singa, ali je Somija sprečava!

Indijske Serije

Shakti 408. ep.,Prito prihvata da se razvede od Harak Singa, ali je Somija sprečava!

By  | 

4.1.2018. – Shakti – Prito prihvata da se razvede od Harak Singa, ali je Somija sprečava!

Prevod: Maya. 🙂

– U prošloj epizodi:
Prito i Harman žele svima da kažu istinu o Somijinom identitetu. Somija sanja da su je ljudi izbacili iz kuće i ubili Harmana i Prito. Ona je uplašena i ne želi da niko sazna istinu o njenome identitetu. Harman je grli i teši da će sve da bude u redu. On i Prito će biti uvek uz nju.
Somija i Harman žele da iznenade Prito. Oni joj naprave veliku rođendansku proslavu. Ukrasili su kuću i čestitali rođendan Prito, uz pomoć Malike, Surbi i ostalih. Zarad Somijine sreće, Surbi je oprostila Prito.
Ravi i Šano ne žele da slave rođendan sa Prito. Harman ih pita zar su tako nezahvalne i da li se plaše Harak Singa. Prito je videla sve to i zaključila da je dobro – sada zna ko joj je porodica, a ko ne. Malika i Nani opraštaju Prito.

Hoće li danas Somijina istina biti otkrivena?!

Prevod: Maya. 🙂

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!