Shakti 409. ep.,Harman se naljuti na Somiju i napusti kuću, ona i Prito ga traže!

Indijske Serije

Shakti 409. ep.,Harman se naljuti na Somiju i napusti kuću, ona i Prito ga traže!

By  | 

5.1.2017. – Shakti – Harman se naljuti na Somiju i napusti kuću, ona i Prito ga traže!

Prevod: Maya. 🙂

– U jučerašnjoj epizodi:
Organizovana je velika zabava u kuću povodom Pritoinog rođendana. Svi ljudi iz komšiluka se tu okupljaju. Oni vide transrodnice i žele da odu. Harman želi da im kaže istinu o Somijinom identitetu, ali ga Harak Sing spreči i ulazi u kuću. On ucenjuje Prito da će se razvesti od nje, ako kaže svima istinu o Somijinom identitetu. On ne želi da se to sazna, zbog svog ugleda. Prito je spremna da potpiše papire za razvod, ali je Somija spreči i kaže da će se odreći zauvek i Prito i Harmana ako svima kažu istinu o njenom identitetu. Oni su zapanjeni i ne znaju šta da učine sada.
Napeta situacija!
Šta će biti u današnjoj epizodi? Saznaćemo to u nastavku! 😉

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda kreće sa Somijom, koja briše suze i odlučno kaže: ,,Prekinuću svu vezu sa vama i zauvek ću napustiti ovu kuću, ako kažete ljudima istinu o mom identitetu.”
Oni su šokirani.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!