Shakti 410 ep.,Neko zove Somiju, preti da će ubiti Harmana i ucenjuje je!

Indijske Serije

Shakti 410 ep.,Neko zove Somiju, preti da će ubiti Harmana i ucenjuje je!

By  | 

8.1.2017. – Shakti – Neko zove Somiju, preti da će ubiti Harmana i ucenjuje je!

Prevod: Maya. 🙂

– U prošloj epizodi:
Harman i Prito žele svima da kažu istinu o Somijinom identitetu. Harak Sing stiže tu i spreči ih. On kaže Prito da se razvede od njega pa onda kaže svima istinu o Somijinom identitetu. Prito je spremna da se razvede i krene da se potpisuje, ali je Somija uhvati za ruku i spreči. Ne želi da se Prito i Harak Sing razvedu. Harman je razočaran u Somiju. Somija mu kaže da će prekinuti sve veze sa Prito zauvek, ako on kaže istinu o njenom identitetu svima. Harman se posvađa sa Somijom. Prito gleda sve to i tužna je. Ona se ophodi prema Somiji kao majka… Tužna je kada je Somija tužna. Harman napušta kuću. Somija ga uporno zove, ali joj se on ne javlja na poziv. Ona brine. Harman je pijan napolju i razmišlja o svemu. On provede noć na ulici, spavajući sâm.

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda počinje sa Somijom i Prito, koje izlaze napolje i traže Harmana. Mohini ih vidi i pita se gde li idu. Ipak, ona ostaje kući i ne prati ih. Prito i Somija traže Harmana svuda napolju. Somija je zabrinuta i doziva Harmana. One ga traže.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!