Shakti 411 ep., Somija pokušava da oraspoloži Harmana, Mohini radi u kući!

Indijske Serije

Shakti 411 ep., Somija pokušava da oraspoloži Harmana, Mohini radi u kući!

By  | 

9.1.2018. – Shakti – Somija pokušava da oraspoloži Harmana, Mohini radi u kući!

Prevod: Maya. 🙂

– U jučerašnjoj epizodi:
Harman i Somija su se posvađali. Harman se puno naljutio na Somiju i napustio kuću. Somija i Prito su zabrinute i zovu ga na mobilni, ali im se on nikako ne javlja. On je pijan i razmišlja o svemu… On provodi noć na ulici gde spava. Somija i Prito idu i traže ga napolju. One ga vide da spava na ulici i prilaze mu. Somija zove Varuna da dođe i povede Harmana kući, ali se on ne javlja. Ne mogu da ostave Harmana tu samog. One legnu na ulicu i spavaju tu. Sledećeg jutra, Harman se budi i vidi ih tu da spavaju. On se vraća kući. Somija i Prito se bude i dolaze kući, gde zateknu Harmana. Somija moli Harmana za oproštaj, ali je on i dalje ignoriše. Somija kaže onda Harak Singu da niko neće znati istinu o njoj ali on mora da se ponaša dobro prema Prito. Harak Sing prihvata. Mohini čuje to i brine se. Prito traži od Mohini da joj skuva čaj. Mohini odbija da radi, ali je Prito tera. Somija podseti Harak Singa na svoje reči. Harak Sing onda kaže Mohini da skuva čaj za Prito. Mohini je iznervirana i dere se, odbija uporno. Harak Sing vikne na nju i zamahne rukom da je ošamari, ali se onda zaustavi.

Prevod: Maya. 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!