Shakti 412. ep.,Misteriozni čovek pokuša da ubije Harmana - da li uspeva?!

Indijske Serije

Shakti 412. ep.,Misteriozni čovek pokuša da ubije Harmana – da li uspeva?!

By  | 

10.1.2018. – Shakti – Misteriozni čovek pokuša da ubije Harmana – da li uspeva?!

Prevod: Maya. 🙂

– U jučerašnjoj epizodi:
Mohini sada mora da radi u kući. Harman i Somija se pomire. Oni zajedno kuvaju sebi hranu u kuhinji. Prito im pomaže. Njih troje su jako srećni i snažni tako zajedno. Neko ucenjuje Somiju da kaže svima istinu ili će ubiti Harmana.
Ko je ta misteriozna osoba?! Možda ćemo to da saznamo danas! 😉

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda kreće sa Somijom, koja iznenada zagrli Harmana i kaže mu da ga puno voli. Harman je prijatno iznenađen tim gestom i hvali je da je postala baš romantična sa njim ovih dana. On joj kaže da danas neće misliti na druge, već samo na sebe. Posvetiće svoje vreme danas sebi (njima dvoma). Somija se nasmeje i kaže da je to teško – bitno je održavati i brinuti o svim vezama životnim.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!