Shakti 413. ep.,Misteriozna osoba koja ucenjuje Somiju je zapravo Maharani!

Indijske Serije

Shakti 413. ep.,Misteriozna osoba koja ucenjuje Somiju je zapravo Maharani!

By  | 

11.1.2018.- Shakti – Misteriozna osoba koja ucenjuje Somiju je zapravo Maharani!

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda počinje… Ne, ne! Kao prvo, setimo se ko je Maharani. Maharani je osoba koja je planirala da proda Somiju u Bangkoku. Somija je spašena od strane Harmana i vraćena kući, u Gurdaspur. Takođe, Maharani i ostale siledžije koji su se pravili prodajom žena, odvedeni su u zatvor. Ipak, Maharani izađe iz zatvora i smišlja plan da se osveti Harmanu i Somiji. Napušta Bangkok i dolazi u Gurdaspur, sa zlim planom. Zapošljava se da radi u kući Harak Singa.

Hoće li Maharani uspeti da se osveti Somiji i Harmanu ili ne? Nadamo se da neće, ali videćemo to u novim i uzbudljivim epizodama ove serije! Budite iz nas!
E, sada bismo mogli da počnemo. 🙂

Prevod: Maya. 🙂

Današnja epizoda kreće sa Prito i Somijom, koje se mole u kućnom delu hrama. Mohini dolazi i posmatra to iz prikrajka, te cokće zlobno i komentariše u sebi zajedljivo: ,,Jadan Bog. Mora da sluša molitve ove transrodnice svaki dan!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!