Shakti 414. ep.,Somija saznaje da je ucenjivač u stvari Maharani, Maharani joj preti!

Indijske Serije

Shakti 414. ep.,Somija saznaje da je ucenjivač u stvari Maharani, Maharani joj preti!

By  | 

Shakti – 12.1.2018. – Somija saznaje da je ucenjivač u stvari Maharani, Maharani joj preti!

Prevod: Maya. 🙂

Ova epizoda kreće sa Somijom, koju ucenjivač (Maharani) zove i preti da će ubiti Harmana. Ima 30 minuta da ga nađe – igra kreće sada. Somija brzo prekida vezu i zabrinuto zove Harmana. Harman joj se javlja i kaže da se guma na putu probušila, sada su je zamenili i idu ka kući. Somija se složi i napeta je. Seća se pretnji. Maharani je posmatra iz prikrajka.

Harman stiže kući, sa Prito. Oni ulaze unutra. Prito vidi Maharani i pita ih ko je ta žena sa velom preko lica. Želi da joj skini veo sa lica, ali Mohini dođe i uhvati je za ruku: ,,Tu ženu sam ja pozvala. Što vas sve zanima to što nosi veo? Religiozna je osoba. Ali je zato odlična za ono što meni treba. Ova žena će se brinuti o meni i mojoj nerođenoj bebi u stomaku, kao i o poslovima u kući. Dakle, ja više neću morati da kuvam, brišem… Okej? Sada ste shvatili ko je ona?”
Harman se namršti i ode u svoju sobu. Prito posmatra sumnjičavo – oseća da nešto nije u redu sa tom ženom sa velom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!