Somijina i Harmanova prva bračna noć je odložena!

Indijske Serije

Shakti (42. ep.) 25.07.2016. – Somijina i Harmanova prva bračna noć je odložena!

By  | 

pritoPrito veli da je to loš znak, ne zna kakve je ona sve loše znake donela sa sobom. Govori da dok Somija to ne ostavi u majčinoj kući, neće spavati sa Harmanom. Surbi se svađa i pita zašto joj krivi sestru. Prito je pita da se ne meša i govori Harmanu da spava napolju večeras. Harak pokuša da je ubedi. Prito ga pita da se ne meša. Pita Somiju da pođe. Harman pita Prito da prestane da gleda drame na TV-u jer to sada radi. Prito ga pita da spava napolju. Harman je pita da radi šta želi. Prito veli da je zabrinuta.

Prito govori da ako mu se nešto desi, šta će raditi. Pita Surbi da ako se nešto desi Harmanu, da li će joj ga ona vratiti. Veli da ga niko ne može vratiti pa zato i ne trebaju da se mešaju. Harman je pita da se smiri i složi se. Prito je laknulo. Prito pita Somiju da dođe sa njom. Surbi misli da informiše Nimmi. Nimmi sedi ispred Boga. Surbi je zove. Nimmi se javi. Surbi je pita kako mogu kriviti Somiju. Nimmi je napeta i pita je da bude jasna. Surbi joj sve ispriča. Nimmi je lakše i srećna je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site