Somijina i Harmanova prva bračna noć je odložena!

Indijske Serije

Shakti (42. ep.) 25.07.2016. – Somijina i Harmanova prva bračna noć je odložena!

By  | 

nimiGovori Surbi da oni imaju svoju veru i da to treba da poštuju. Surbi veli da ju nije zvala da ih podržava. Nimmi zahvali Mata Rani i govori da je ostalo još 20 dana. Pita Boga da štiti Somiju.

Sledećeg jutra, Bebe probudi Mahindera. On je pita da ga pusti da spava. Nimmi dolazi i govori da moraju zvati Somijinu kuću na ritual. Mahinder veli da ona to priča o nepovoljnoj devojci. On neće da ide. Nimmi govori da se ništa neće desiti jer Somija i Harman nisu spavali zbog incidenta. Mahinder pita do kada će to tako biti. Treba biti zahvalna jer je uopšte prisustvovao venčanju. Nimmi govori da će sama raditi dužnosti i odlazi. Saya se pita zašto se ništa do sada nije desilo, pita se da li je bračna noć gotova. Misli da neće otići praznih ruku, provešće tu još 20 noći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Surbi pita Mahindera zašto je poklonio Somiji zmiju, veli da joj ništa nije rekla. Pita se ko toliko mnogo mrzi Somiju. Nimmi ih čuje i govori da je to Mahinder. Nimmi pita Surbi da ostane sa Somijom 20 dana i pita da joj veruje da to radi za Somijinu dobrobit. Surbi je iznenađena i sumnjičava.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site