Shakti 441. ep.,Harman je u komi!

Indijske Serije

Shakti 441. ep.,Harman je u komi!

By  | 

Shakti 441. ep.,Harman je u komi!( 21.02.2018.)
Somija se budi u bolnici i Čintu je pored nje.Ona mu govori da treba da bude pored majke, ali joj on kaže da je ona njegova odgovornost.Surbi i Nani su srećne kad vide to.Doktor kaže Haraku da mu je sin u savršenom fizičkom stanju, ali je u komi.Somija čuje doktora i razmišlja da će Harman biti dobro uskoro.

Prito razmišlja da će se Harmanovo stanje možda pogoršati ako Somija ostane tu.Ona izvodi Somiju i govori joj da je ona ne mrzi i da nije zaboravila njene usluge, alli ne može zaboraviti prizor koji je videla.Prito je podseća kako je gledala svoju snaju kako radi sve rituale koje udovice rade.Prito joj kaže da se sada njen sin bori za život.Prito sklapa ruke i moli je da ide.

Harak Sing kaže da se Somija više neće vraćati u njegovu kuću.Surbi pita gde će Somija ići onda.Prito kaže da je bolje ako se Somija ne vrati u kući gde njen sin živi.Somija kaže da ako je ona loše predskazanje u Harmanovom životu, bolje je da ode.Nani izlazi iz bolnice sa Somijom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!