Shakti 454. ep.,Specijal, 1.deo - Surbi je spremna da uradi DNK test da bi Varunu dokazala istinu!

Indijske Serije

Shakti 454. ep.,Specijal, 1.deo – Surbi je spremna da uradi DNK test da bi Varunu dokazala istinu!

By  | 

13.3.2018. – Shakti – Specijal, 1.deo – Surbi je spremna da uradi DNK test da bi Varunu dokazala istinu!

Prevod: Maya. 🙂

Pred nama je specijalna epizoda. To znači da će ova epizoda i narednih 4 (do kraja nedelje) biti specijalne, trajaće duže i biće dosta napetije i uzbudljivije. Spremni ste? Počnimo! 😉

Epizoda kreće sa Somijom i Prito, koje pričaju. Surbi tu dolazi i grli Somiju. Somija razmišlja o Harmanu i plače ponovo, ali je Surbi i Prito teše. Ne znaju kako da spoje Harmana i Somiju.

U firmi,
Harman seda i seća se kako je tu radio sa Somijom. Zajedno su jeli, smejali se, šalili se… Harman se naljuti i pokušava da skine natpis “Soumya”/”Somija”. Besan je. Radnici ga čudno gledaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!