Shakti 456 epizoda,Specijal drugi deo,Harman planira sa Harakom svoju ženidbu!

Indijske Serije

Shakti 456 epizoda,Specijal drugi deo,Harman planira sa Harakom svoju ženidbu!

By  | 

Shakti 456 epizoda,Specijal drugi deo,Harman planira sa Harakom svoju ženidbu!
Prevod: Maya. 🙂

Prito se budi na sofi i gleda ka vratima. Ona se zabrine. Ona onda vidi da Somija spava na susednoj sofi i nasmeje se. Moli se Boginji za njenu sreću…

Harak Sing pita Harmana da ide i da vidi devojku za svoje venčanje. Harman se složi i pita hoće li ga Somija nakon toga napustiti zauvek. Harak Sing potvrdi. Prito i Somija ih čuju. Prito se naljuti i želi da napadne Harak Singa, ali je Somija odvuče u sobu i govori joj kroz suze: ,,Moram se pomiriti sa istinom već jednom. Ja jesam Harmanova žena i uvek ću ga voleti bez obzira na sve, ali… ja ne mogu da usrećim i ispunim ovu porodicu. Ne mogu da učinim to.”
Prito je uhvati za ruku: ,,Somija…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!