Shakti 463. ep.,Somija nije spremna da napusti kuću i ostaje uz Harmana!

Indijske Serije

Shakti 463. ep.,Somija nije spremna da napusti kuću i ostaje uz Harmana!

By  | 

26. 3. 2018. – Shakti – Somija nije spremna da napusti kuću i ostaje uz Harmana!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Đaslin, koja vidi da se Harman i Somija grle u kuhinji. Ona se nasmeje i ode odatle. Somija i Harman se onda razdvoje i gledaju… Đaslin ulazi unutra i predloži im da idu u sobu i rade te stvari. Ona se smeje, zeza se i ode. Harman besno gleda Somiju i kaže joj da zove Nani i ode. Somija: ,,Neću da odem u Naninu kuću. Ovo je bitka između ljubavi i mržnje. Moje ljubavi. Neću odustati! Glumiću pred Đaslin da je sve u redu između nas dvoje.”
Somija kaže Harmanu da ga voli i da će pobediti njegovu mržnju ubrzo. Harman je naziva besramnom i grdi.
Somija se nasmeje i prihvata sve te uvrede zarad njegove ljubavi i njihove sreće.

Sledećeg jutra,
Nani dolazi i servira vedro čaj Surbi i Sumitu. Poželi im dobro jutro i srećan rad. Varun se naljuti kada vidi Sumita i Surbi tu zajedno. Surbi primeti to, nasmeje se i predloži Sumitu da se spremaju za prezentaciju vani (napolju) , u nekom kafiću. Oni odu. Varun ih gleda besno i gori od ljubomore. Surbi i Sumit pričaju i rade…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!