Shakti 467. ep.,Somija riskira svoj život i uskače u vodu, a Harman je spasi!

Indijske Serije

Shakti 467. ep.,Somija riskira svoj život i uskače u vodu, a Harman je spasi!

By  | 

30. 3. 2018. – Shakti – Somija riskira svoj život i uskače u vodu, a Harman je spasi!

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće sa Đaslin, koja priča sa Harmanom i onda mu govori: ,,Imam plan, Harmane. Večeras bi trebalo da se vratim u Kanadu. Zato želim da ovaj dan maksimalno iskoristimo i da se puno zabavimo zajedno družeći se! Ne budi tužan. Sada ću dolaziti češće i možemo se stalno čuti i videti preko video poziva. A sada… želim da odemo napolje, u kupovinu! Može? Hajdemo!”

Harman se nasmeši i pristaje: ,,Okej. Spremi se. Idemo! Provešćemo ovaj dan super i ponećeš te uspomene sa sobom u Kanadu, Đaslin. I moraš mi obećati da ćemo se čuti stalno!”

Đaslin obeća i smeje se srećno. Oni se zezaju. Đaslin ode da se spremi. Malo kasnije, Harman i Đaslin kreću… Đaslin naglo stane, ugleda Somiju i pita je veselo da pođe sa njima u šetnju. Somija je napeta i gleda u Harmana stidljivo. Harman: ,,Pusti je, Đaslin. Rekao sam ti već… Somija voli da bude u kući i da kuva. Takva ti je ona. Jednostavna je osoba. Ne voli kupovine i te stvari, znaš…”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site