Shakti 467. ep.,Somija riskira svoj život i uskače u vodu, a Harman je spasi!

Indijske Serije

Shakti 467. ep.,Somija riskira svoj život i uskače u vodu, a Harman je spasi!

By  | 

Harman pogleda Somiju, pa odgovara Đaslin: ,,Đaslin, ja… Ljubav ne može biti izmerena. Nije moguće izračunati je nikako. Volim Somiju isto onoliko koliko svaki muž svoju ženu.”
Somija pogleda u jezero i okrene se ka Harmanu: ,,Hoćemo li da vidimo? Može li jedan test? Ako ja skočim sada u ovo jezero…”

Oni su zapanjeni. Somija ga pita hoće li je spasiti. Harman: ,,Skoči. Slobodno skoči. Neću te spasiti. Zaista neću! Imaš lude ideje, Somija!”
Đaslin: ,,Naravno da će te spasiti, Somija. Nećemo o tome da govorimo… Treba da nastavimo da uživamo u ovom vazduhu i u ovom miru. Hajmo u šetnju dalje. Dođite!”

Oni nastave da se šetaju. Đaslin veselo priča (bez prestanka, stvarno je prava pričalica – prim. prev.) i ispriča im neke svoje događaje u Kanadi. Smeje se veselo i šali se sa njima… Ona vidi sladoled i jede srećno. Harman takođe jede i plaća. Somija za to vreme se okreće, potrči ka jezeru i skače unutra! Đaslin to vidi i zapanjena je. Ona vrisne: ,,Somija!”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site