Shakti 472. ep.,Somija oseća da se Harmanova mržnja smanjuje!

Indijske Serije

Shakti 472. ep.,Somija oseća da se Harmanova mržnja smanjuje!

By  | 

Shakti 472. ep.,Somija oseća da se Harmanova mržnja smanjuje!(6.4.2018.)
Harak donosi čaj Djaslin i kaže joj da razdvoji Somiju i Harmana.Djaslin kaže da je za to potrebno vreme, Harman mnogo voli Somiju i zove je Gulabo.Harak kaže da on nema vremena i želi biti siguran da će ona postati njegova snaja.Prito ih čuje i shvata šta Harak planira.Somija donosi čaj za Virena, Shano i ostale.Shano je zadirkuje.Prito kaže Virenu da izbaci Shanoo napolje i kaže joj da spakuje svoje torbe.Viren kaže da je normalno da muž i žena imaju nesuglasice i pita kako da istera ženu.Somija kaže da Prito želi da im pokaže da muž i žena mogu da se svadjaju, ali treba da ostanu zajedno.

Ravo kaže da je Shano žena, a ona kinar.Prito kaže da njen muž Balwinder nije razmišljao o tome pre nego što je pokušao da je siluje, a ni njen brat kada je voleo.Prito kaže Ravi da bude zahvalna Somiji jer im je pored svega dozvolila da ostanu u kući.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *