Shakti 477. ep.,Harman zaprosi Đaslin pred Somijom, Đaslin pristaje da se uda za njega!

Indijske Serije

Shakti 477. ep.,Harman zaprosi Đaslin pred Somijom, Đaslin pristaje da se uda za njega!

By  | 

13. 4. 2018. – Shakti – Harman zaprosi Đaslin pred Somijom, Đaslin pristaje da se uda za njega!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće tamo gde se prošla završila. Somija dovodi Harmana u restoran i lepo provodi tu vreme s njim. Somija želi da ga nasmeje i da ga ubedi da joj oprosti, pa krene da ga imitira i onda mu izjavljuje ljubav. Harman ćuti i gleda je… Somija mu priređuje veliko iznenađenje kad krene da peva i svira gitaru… Harman je iznenađen, ali ipak odbija da joj oprosti. Somijini pokušaji ipak nisu bili uspešni!

Somija i Harman se vrate kući. Đaslin je budna (čekala je Harmana da se vrati i nije ništa jela) i vidi ih. Ona izusti srećno: ,,Harmane…”
Harman nosi sa sobom bocu vina i pijan je. Harman hoda i kaže Somiji (Gulabo – Ruža) da mu donese vode. Svi ukućani to vide i u šoku su. Somija donosi vodu iz frižidera. Harman odlazi u sobu i pada umorno u krevet. Somija mu skida cipele i pokriva ga. Gleda ga dok spava, smeška se i moli se Bogu da joj on sutra oprosti… Somija sklapa ruke i moli se… Prito se takođe moli. Prolaze 24 sata…

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!