Shakti 479. ep.,Harman i Somija se sećaju svojih zajedničkih trenutaka iz prošlosti!

Indijske Serije

Shakti 479. ep.,Harman i Somija se sećaju svojih zajedničkih trenutaka iz prošlosti!

By  | 

16. 4. 2018. – Shakti – Harman i Somija se sećaju svojih zajedničkih trenutaka iz prošlosti!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE: Serija ,,Shakti” će se odsad emitovati i subotom. U petak, 21. aprila očekuje nas velika specijalna epizoda. To nemojte da propustite! 😉

Epizoda kreće sa Somijom, koja kaže Harmanu da će se spakovati i napustiti ga zarad njegove sreće tog dana. Kune mu se da će to učiniti i želi mu srećan brak. Pakuje stvari, ali sklapa ruke i moli se Bogu da učini nešto za dva dana i da je spoji nekako sa Harmanom…

Đaslin indirektno traži od Harmana da se razvede od Somije. Harman obeća da hoće i kaže Somiji da pođu i razvedu se kod advokata. Harak Sing ih iznenada zaustavi i govori im da to venčanje praktično ni nije validno jer je Somija transrodna osoba (kinnar). Venčanje je između muškarca i žene. Prito predloži onda da kažu svima istinu o Somijinom identitetu. Harak Sing odbija to i želi da sačuva svoj ugled i slavu. Prito se smeje i aplaudira mu ironično, pa odlazi u hram i moli se da se Somija i Harman pomire… Harman brani Đaslin, hvata je za ruku i naziva svojom ženom pred Somijom. Somija skreće pogled i slomljena je, ali ćuti i lažno se smeška. Kaže Harmanu da se za njega zove “Tarana”. Đaslin kaže da se ona i Harman ne mogu venčati dok se Harman i Somija ne razvedu. Somija odbija to i kaže joj da se fokusira na svoje venčanje, a razvod će biti posle.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!