Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

Indijske Serije

Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

By  | 

Harak Sing daje Karini i Ravini pare i naređuje im da nađu i ubiju Somiju. On im je platio kauciju. Karina i Ravina takođe dolaze u Ludijanu sa namerom da ispune Harakov zadatak.

– Prepričano:
Somija radi u Samirovoj radnji i upoznaje se s njim. Harman i Đaslin je traže. Oni se mimoilaze ponovo. Harman i Đaslin se raspituju o Somiji i onda dolaze u Samirovu radnju. Karina traži Somiju… Somija je u hramu.

Prevod: Maya. 😉

Današnja epizoda kreće sa Samirom, koji se obraća Somiji: ,,Video sam mnoge devojke u svom životu, ali nikada nisam video devojku poput tebe. Devojku koja odbija da dobije novac zarad tog plišanog mede. Primljena si. Možeš raditi ovde sada.”
Somija ga gleda i ćuti. Samir se smeje veselo i govori joj: ,,Možda se pitaš kakav li sam ja to lik. Dopuštam ti da živiš u ovoj prodavnici sa mnom, a ni ne poznajem te. Ne brini se. Nisam perverzan. Neću ništa loše raditi. Ja sam junak.”
Somija mu odgovara: ,,Dali ste mi posao i hranu. Vi ste za mene dobar čovek, gospodine. Hvala Vam na svemu. Biću Vam večno zahvalna na tome.”
Samir se smeje: ,,Nemoj da mi persiraš. Siguran sam da nisam toliko star. Štaviše, istog smo godišta, zar ne? Nije ni bitno. Kada vidim tvog muža, prebiću ga jer je ostavio tako dobru ženu. To zaista nije pravedno!”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site