Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

Indijske Serije

Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

By  | 

On se smeje. Đaslin gleda mapu Punđabija i shvata kako je Somija jedina u Harmanovom srcu. Njih niko ne može da razdvoji. Samir daje Somiji hranu (‘pakodas’). Đaslin gleda Somijinu i Harmanovu fotografiju s venčanja. Želi da ih spoji. Harman misli o Somiji i žarko želi da je pronađe.
Karina i Ravina traže Somiju, ali je kasno i odlaze na spavanje. Nastaviće potragu sutra. Somija prolazi ulicom (cestom) pored i one se ne vide. Samir objašnjava Somiji da njegova majka dolazi stalno tu da radi “puju” (puđu, molitvu), pa joj kaže da se tada sakrije. Somija potvrdi.
Đaslin gleda Somijinu fotografiju i misli kako je ona jako dobra i žrtvuje se uvek za sreću drugih.

Kod kuće,
Balvinder vidi svoju košulju pocepanu i naljuti se. Ravi mu kaže da kupi novu košulju i da nađe sebi konačno neki posao. Vređa ga i omaložava, neka bude srećan što živi u toj palati uništava. To je njena, a ne njegova kuća. Balvinder joj kaže da ćuti, puno priča. Ravi ga vređa i takođe vređa njegovu porodicu. Grdi ga i gura. Ravi poludi i naziva ga siromahom i klošarom, ne može kupiti hranu jer su i on i njegova porodica bedni i siromašni. Ismeva ga. Balvinder pobesni i ošamari je. On se dere na nju: ,,Umukni, Ravi! Umukni više!”
Ravi je u šoku i gleda ga.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site