Shakti 492. ep.,Kišanlal upuca Haraka u nogu, Harman i Đaslin se zato vraćaju u Gurdaspur!

Indijske Serije

Shakti 492. ep.,Kišanlal upuca Haraka u nogu, Harman i Đaslin se zato vraćaju u Gurdaspur!

By  | 

1. 5. 2018. – Shakti – Kišanlal upuca Haraka u nogu, Harman i Đaslin se zato vraćaju u Gurdaspur!

Prevod: Maya. 🙂

Juče:
Harman i Đaslin stižu u Ludijanu i traže Somiju. Harman svira bubanj da bi našao Somiju. Somija uspeva da ubedi vlasnika zemlje (gospodin Gil) na kojoj Samir ima dućan da im dâ šansu. Harman je napet i ne uspeva da nađe Somiju. Đaslin objavljuje Somijinu fotografiju na društvenim mrežama i teši Harmana da će je naći. Balvinder je ošamario Ravi i Ravi je izblamirala zato njega i Kišanlala pred celim komšilukom. Kišanlal dolazi besno u kuću i napada Haraka. Somija i Harman se ponovo mimoilaze.

Prepričano:
Samir i Somija se sprijateljuju. Prito kaže Harmanu da je Harak Sing unajmio Karinu i Ravinu da ubiju Somiju. Ona i Maliku obaveštava o tome. Karina i Ravina traže Somiju. Starešina sela brani Varuna i vređa Surbi. Ne veruje joj niko više. Teraju Surbi iz sela. Kišanlal upuca Haraka u nogu i beži iz kuće. Harman i Đaslin dotrčavaju kući da se brinu o njemu. Harman pozajmljuje krv svom ocu (Haraku).
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site