Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

14. 5. 2018. – Shakti – Specijal! Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Prevod: Maya. 🙂

Pogledajte video na vrhu stranice i možemo krenuti. Današnja epizoda kreće sa Harmanom, koji ulazi u neku mračnu prostoriju i doziva Somiju: ,,Somija! Gulabo (Ružo). Somija, gde si? Somija!”
Somija dolazi tu i vidi ga. Oni se gledaju romantično i iznenađeni su se što se vide. Harman hvata Somiju za ruku nežno i kroz suze joj govori: ,,Somija… Puno te volim. Ne mogu da živim bez tebe. Tvoj odlazak mi je samo zadao bol, a ne sreću. Tvojim odlaskom sam izgubio sav mir i svu sreću. Ako me voliš… ako si me ikada volela, sada ćeš mi oprostiti i poći sa mnom. Kunem se da te više nikada neću uvrediti! Nikada te neću povrediti, časna reč. Samo me zagrli i oprosti mi… Daj mi drugu šansu, trebaš mi. Volim te puno…”
Somija ga gleda i ćuti. Harman plače, pada na kolena i moli je za oproštaj, ona mu sve znači. Kaje se zbog svega, ali treba da zaborave sve i prošlost. U pozadini ide muzika….

Somija ga gleda, razneži se i zaplače od sreće. Harman je preklinje još za oproštaj; Somija ga zagrli srećno i oprosti mu. Oni se zagrle i smeškaju… Đaslin dolazi tu i gleda ih. Harman ispušta cveću na pod i kuća se zapali… Harman kreće da gori; Somija vrišti i plače. Harman umire! ] – To je bio sve Somijin san.
Somija se budi iz sna vrišteći: ,,Harman ji! Harman… H-Harman ji… On…”
Pita se kako se desilo to, a onda shvata da je ovo samo san. Somija misli o Harmanu uporno i ne može da zaspi nikako.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!