Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Somija prekida poziv i u suzama je… Harman se izvinjava Bogu Aravan Devta (uvredio ga je onog dana kada je prekinuo Somijinu molitvu i odrekao je se). Moli se…

Samir unajmljuje neke žene da prodaju igračke napolju (vani). On se okrene ka Somiji i

zamoli je da im donese jednu korpu (“tokri”). Somija se nasmeje i uruči im korpu: ,,Izvolite. Evo vam i igračaka. Uzmite… Evo…”
Samir i njegova majka su srećni, zahvaljuju se Bogu i hvale Somiju. Somija misli o svojom majci (Nimi), o Harmanu i Prito i plače… Seća se svega i u suzama je… Samir kaže da je Somija za njih kao božanstvo (Devi). Samirova majka i Samir teše Somiju i razvesele je. Somija briše suze i smeje se. Oni sedaju za trpezarijski sto i jedu…

U Gurdaspuru, natrag,
Ravi dolazi na mesto na koje ju je udvarač pozvao i okreće se oko sebe. Prazno je; u okolini nikoga nema…
Ravi uzima telefon i zove ga: ,,Čekam te već 15 minuta. Gde si ti? Nema te. Nikog život nema ovde. Gde si?”
Čovek se smeška i govori joj zločesto: ,,Tvoj glas me tako smiruje… Prija mi baš. Ti mi prijaš. Ja sam… Ja sam tu, jako blizu tebe sam. Okreni se i pogledaj buket cveća položen na klupi. To je za tebe. Od mene za tebe, jedina moja, voljena…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!