Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Ravi gleda buket, miriše ga i pita onda lika na vezi: ,,Samo mi jedno kaži. Zašto si me pozvao da se vidimo i onoliko flertovao sa mnom, ako na kraju nisi ni došao? Dođi!”
Čovek se smeje i govori: ,,Strpljenje… Strpljenje… Tebi to treba. Doći ću pred tebe ubrzo. Čuvši ovaj glas i nestrpljivost, dolazim. Čekaj me tu. Dok ne dođem, gledaj to cveće i uživaj. Zamisli da sam to ja; spremi se onda za moj dolazak.”
Ravi vidi u cveću na dnu skrivenu ogrlicu, stavlja je na sebe i zahvaljuje mu se. On se smeje i kaže joj “lep poklon za lepu damu”. On prekine vezu i ide… Harman kaže Maliki da će se obući kao transrodna osoba i sve uraditi za Somiju. On odlazi u hram pred transrodnice (kinnare)… Svi su u šoku i gledaju ga. Malika se moli.

Samir priča Somiji priču o slonu i mišu i pokušava da je razveseli. Somija mu kaže da je dobro, ali Samir želi da je zasmeje kao da je detence. On oponaša majmuna i pleše. Imitira zatim vuka, tigra, lava… Somija se priseti odmah Harmana i brizne u plač. Samir zove svoju majku i kaže joj da Somija ponovo plače. Majka grli Somiju i pita je šta je bilo, dok ova ćuti i briše suze. Samir reši da promeni strategiju i kreće strogo ponašati se sa Somijom: ,,Slušaj me sada, ti! Slušaj! Idi u dućan i brini tamo o poslu. Briši te suze i izgledaj lepo pred ljudima koji pazare tamo. Nema suza!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!